Se pregateste o tava in care se pune un strat de biscuti rasi.
Se taie merele felii subtirele si se pun la rand (sa se suprapuna putin) peste biscuitii din tava. Peste acestea se toarna blatul urmator:
Se bat albusurile cu zaharul (tare), se adauga galenusurile, apoi faina amestecand incet.
Se da la cuptor la foc potrivit.
Cand e gata se scote din cuptor si se pudreaza cu zahar.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii