Foile:se amesteca toate ingredientele ,faina o punem treptat pana obtinem un aluat din care intindem 3 foi,pe care le coacem pe dosul(pe fundul unei tavi ,dar nu in tava ci pe partea cealalta) unei tavi,unse in prealabil.
Crema:intr-un vas se pune o cana de lapte cu faina si amestecam bine pana obtinem o pasta,care o turnam peste laptele caldut amestecat cu cacaua.Amestecam in continuu pana la fierbere.Dupa ce a inceput sa fiarba dam la o parte si adaugam untul si esenta.Ametecam bine pana la omogenizare si lasam sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit asamblam prajitura si o dam la rece pana a doua zi.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii