Prepararea blatului:cele 6 albusuri se bat spuma cu 6 linguri de zahar, apoi se adauga rahatul taiat cubulete, nuca taiata marunt si cele 4 linguri de faina. Se baga la cuptor la foc potrivit. Pentru crema , cele 6 galbenusuri, se amesteca cu 150g de zahar, si se pun pe aragaz mestecand continuu pana se topeste zaharul. Dupa ce s-a racit se pune pachetul de margarina si se amesteca pana devine omogena. Apoi se aseaza o foaie de napolitana , peste care se pune jumate din crema dupa care blatul , apoi cealalta jumate din crema si deasupra alta foaie de napolitana. Se poate face si o glazura deasupra la alegere

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii