Caramelizati 1 cana de zahar si adaugati nucile amestecand pana se caramelizeaza bine.
Intr-un castron puneti untul pe care il puteti \"inmuia\" un pic (la microunde), adaugati ouale si zaharul si nucile caramelizate si puneti pe foc (intr-o cratita antiaderenta) amestecand mereu lasand sa fiarba 10 minute...(se va ingrosa ca o smantana...).Dupa ce ati oprit focul puneti esenta de rom...
Crema obtinuta se pune calda intre foi si se preseaza bine cu o greutate deasupra...Le-am pus la frigider cam 4 ore...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii