Prajitura cu foi de napolitana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet unt (500g)
  • -2 cani cani de zahar
  • -3 oua
  • -300g nuci (pisate)
  • -1 esenta rom

Mod de preparare

Caramelizati 1 cana de zahar si adaugati nucile amestecand pana se caramelizeaza bine.

Intr-un castron puneti untul pe care il puteti \"inmuia\" un pic (la microunde), adaugati ouale si zaharul si nucile caramelizate si puneti pe foc (intr-o cratita antiaderenta) amestecand mereu lasand sa fiarba 10 minute...(se va ingrosa ca o smantana...).Dupa ce ati oprit focul puneti esenta de rom...

Crema obtinuta se pune calda intre foi si se preseaza bine cu o greutate deasupra...Le-am pus la frigider cam 4 ore...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise