Se prajesc nucle intr-o tigaie dupa care securata de coaja provenita de la prajit:se pun intr-o cratita la topit zaharul peste care se pun nucile prajite
compozitia se toarna pe o farfurie uda - dupa racire se dau prin masina de taiat carne .
Intr-o cratita se pun galbenusele, celelate 400 gr zahar , untul si zaharul vanilat : se mesteca tot timpul la foc potrivit: cand este ingrosata compozitia se adauga nucile si se amesteca bine.: se ia de pe foc si se pune compozitia asa calda intre foile de napolitane .
peste ultima foaie se pune o tava cu o greutate ( se poate pune si o oala cu apa) se la sa la racit : a doua zi se taie cu cutitul inmuiat in apa felii
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii