Se fac trei foi;
Z aharul se arde caramel si se stinge cu laptele.
Galbenusurile amestecate cu zaharul pudra si cu uleiul,praful de copt vanilia si faina.
CREMA;
250g unt
250g zahar pudra
Se bat albusurile pana devin tari;galbenusurile se freaca cu o margarina se adauga albusurile si nuca macinata;
Glazura de ciocolata ci nuca de cocos pedeasupra.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii