Prajitura cu foi de zahar ars

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g de zahar
  • 100g lapte
  • 2 galbenusuri
  • 100g zahar pudra
  • 100g ulei
  • 1 vanilie
  • faina cata cuprinde

Mod de preparare

Se fac trei foi;

Z aharul se arde caramel si se stinge cu laptele.

Galbenusurile amestecate cu zaharul pudra si cu uleiul,praful de copt vanilia si faina.

CREMA;

250g unt

250g zahar pudra

Se bat albusurile pana devin tari;galbenusurile se freaca cu o margarina se adauga albusurile si nuca macinata;

Glazura de ciocolata ci nuca de cocos pedeasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon

Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon

Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.

Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.

Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise