Se unge o tava cu un pic de ulei in care se pun foile adunate (foto) cu exceptia a doua care le punem deasupra. Ouale intregi se bat cu zaharul, coaja de lamaie, stafidele, zaharul vanilat si iaurtul. Peste foi se pune compozitia si deasupra doua foi. Se pune la cuptor la foc potrivit si se lasa ptr 40-50 min. Se serveste cu frisca sau zahar pudra.
Enjoy!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii