Toate ingredientele pentru foi,mai putin faina,se amesteca pe baie de abur si la urma se adauga faina.Din acest aluat se fac 4 foi care se coc pe dosul unei tavi care in prealabil a fost unsa cu ulei.Se coc la foc mijlociu,aproximativ 20 de minute,pana cand capata o culoare aramie.Pentru crema se fierb 200 ml de lapte cu 3 linguri de gris.Cand grisul s-a racit se adauga untul care a fost amestecat cu zaharul pudra in prealabil, si zeama de lamaie.Cu aceasta crema se umplu 2 foi iar stratul din mijloc se umple cu un gem acrisor,la alegere.Prajitura se pudreaza cu zahar pudra.Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii