6 galbenuse se freacaca cu 150g de zahar se aduga 5 linguri de ului 3 linguri de cacaua o lingurita bicarbonat 6 linguri de lapte ;i f[ina cat cuprinde sa fie un aluat portrivit. Se imparte aluatul in doua si se coc doua foi pe dosul tavi.
Creama
Se foerbe budinca cu laptele cand este rece se amesteca cu margarina frecata cu zaharul praf
Mod de aranjare
se pune o foaie peste crema se pun visine se pune a doua foaie pe desaupra se pune frisca si glazura de ciocolata partial
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii