autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Prajitura cu Frisca si visine

Autor: Sirbu Gabriela (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sirbu Gabriela (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iunie 2006

Ingrediente
Foile, Foi doua, 6 galbense 150g zahar, 5 linguri ulei, 3 linguri cacaua, o lingurita de bicarbonmat stinsa cu otet 6 linguri lapte faina cat cuprinde, Crema, O budinca de vanilie sii 500 ml lapte, 250g rama si 200 zahar praf, Glazura, 3 linguri zahar parf, 3 linguri de apa o lingura cacau si putin ulei

Dificultate: Medie Timp: 45 min

15 voturi

Mod de preparare

6 galbenuse se freacaca cu 150g de zahar se aduga 5 linguri de ului 3 linguri de cacaua o lingurita bicarbonat 6 linguri de lapte ;i f[ina cat cuprinde sa fie un aluat portrivit. Se imparte aluatul in doua si se coc doua foi pe dosul tavi.
Creama
Se foerbe budinca cu laptele cand este rece se amesteca cu margarina frecata cu zaharul praf
Mod de aranjare
se pune o foaie peste crema se pun visine se pune a doua foaie pe desaupra se pune frisca si glazura de ciocolata partial
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu Frisca si visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu visine si frisca

Prajitura cu visine si frisca

Blat: Albusurile se bat cu cele 3 linguri de apa fierbinte, pana devin spuma , se adauga treptat

10 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura cu compot de visine si frisca

Prajitura cu compot de visine si frisca

Blat: Se face un pandispan:se freaca f. bine galbenusurile cu zaharul;dupa ce-si dubleaza volumul

43 voturi    21 comentarii
3h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

15 voturi

Ingrediente

  • Foile
  • Foi doua
  • 6 galbense 150g zahar
  • 5 linguri ulei
  • 3 linguri cacaua
  • o lingurita de bicarbonmat stinsa cu otet 6 linguri lapte faina cat cuprinde
  • Crema
  • O budinca de vanilie sii 500 ml lapte
  • 250g rama si 200 zahar praf
  • Glazura
  • 3 linguri zahar parf
  • 3 linguri de apa o lingura cacau si putin ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Guguluf cu ciocolata Guguluf cu ciocolata

Procedam asa : mixam galbenusurile cu zaharul, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat; albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Placinta cu nuci (baclava/sarailie)