autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Prajitura cu Frisca si visine

Autor: Sirbu Gabriela (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sirbu Gabriela (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iunie 2006

Ingrediente
Foile, Foi doua, 6 galbense 150g zahar, 5 linguri ulei, 3 linguri cacaua, o lingurita de bicarbonmat stinsa cu otet 6 linguri lapte faina cat cuprinde, Crema, O budinca de vanilie sii 500 ml lapte, 250g rama si 200 zahar praf, Glazura, 3 linguri zahar parf, 3 linguri de apa o lingura cacau si putin ulei

Dificultate: Medie Timp: 45 min

15 voturi

Mod de preparare

6 galbenuse se freacaca cu 150g de zahar se aduga 5 linguri de ului 3 linguri de cacaua o lingurita bicarbonat 6 linguri de lapte ;i f[ina cat cuprinde sa fie un aluat portrivit. Se imparte aluatul in doua si se coc doua foi pe dosul tavi.
Creama
Se foerbe budinca cu laptele cand este rece se amesteca cu margarina frecata cu zaharul praf
Mod de aranjare
se pune o foaie peste crema se pun visine se pune a doua foaie pe desaupra se pune frisca si glazura de ciocolata partial
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu Frisca si visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu visine si frisca

Prajitura cu visine si frisca

Blat: Albusurile se bat cu cele 3 linguri de apa fierbinte, pana devin spuma , se adauga treptat

10 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura cu compot de visine si frisca

Prajitura cu compot de visine si frisca

Blat: Se face un pandispan:se freaca f. bine galbenusurile cu zaharul;dupa ce-si dubleaza volumul

42 voturi    21 comentarii
3h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

15 voturi

Ingrediente

  • Foile
  • Foi doua
  • 6 galbense 150g zahar
  • 5 linguri ulei
  • 3 linguri cacaua
  • o lingurita de bicarbonmat stinsa cu otet 6 linguri lapte faina cat cuprinde
  • Crema
  • O budinca de vanilie sii 500 ml lapte
  • 250g rama si 200 zahar praf
  • Glazura
  • 3 linguri zahar parf
  • 3 linguri de apa o lingura cacau si putin ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Se spala bine arpacasul si se pune la fiert la foc potrivit. Se amesteca cu o lingura de lemn pentru a nu se prinde.

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Inimioare cu blat din fulgi de mei Inimioare cu blat din fulgi de mei

Se prepara blatul mixand bine albusurile cu un praf de sare si apoi cu zaharul pana se inatareste.Se incorporeaza si fulgii de mei si

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Negresa cu nuca de cocos