Se prepara un blat din 6 albusuri bine batute cu 6 linguri de zahar; se adauga galbenusurile si faina; se unge tava aragazului cu unt, se tapeteaza cu faina si se pune blatul la copt timp de 20 de minute. Se insiropeaza blatul cu zeama compotului. Fructele se toaca si se aseaza peste blat. Se prepara crema de vanilie si se pune peste fructe; deasupra se aseaza frisca si se presara cu nuca de cocos sau cacaua. Se pune la frigider.
Se portioneaza in romburi si se serveste foarte bine racita
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii