Se amesteca intr-o cratita trei galbenusuri cu 5 linguri de zahar si se freaca putin. Se adauga, alternativ, faina si laptele (in faina se pune praful de copt stins cu putin otet sau suc de lamaie). Se adauga uleiul, iar la urma - albusurile batute spuma cu 3 linguri de zahar. Albusurile se incorporeaza amestecand usor.
Compozitia se toarna in tava de la aragaz, unsa si infainata. Peste coca se asaza fructele - unele langa altele, fara samburi - dupa ce au fost spalate si lasate sa se scurga bine. Se baga prajitura in cuptorul incins si se coace la foc potrivit, circa 45 de minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii