Pentru blat:
Separi galbenusurile de albusuri, apoi bati albusurile spuma dupa care adaugi zaharul si vanilia.Continui sa bati pana se topeste tot zaharul. Cand s-a topit adaugi galbenusurile pe rand unul cate unul pana se incorporeaza.Faina o amesteci cu amoniacul si o pui peste albusuri mestecand cu o lingura de jos in sus.Torni compozitia intro tava unsa cu ulei sau in care ai asezat o foaie de copt.Se lasa 40 minute la cuptor.
Pentru crema:
Crema e foarte simpla:frisca batuta bine se amesteca cu iaurtul(optional cu vanilie sau alte arome) dupa care se incorporeaza fructele.
Pentru ornat:
Cand blatul este rece se taie in 2 pe orizontala.Jumatate din crema se pune intre cele doua bucati de blat iar restul deasupra prajiturii.Se orneaza cu frisca si fructe.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii