autor:

Fara foto

» » Prajituri

PRAJITURA CU FRUCTE

Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
200 g faina, 200 g margarina/ unt, 200 g zahar, 4 oua, esenta de vanilie, 500 g fructe, un praf de sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca jumatate din cantitatea de zahar cu galbenusurile, untul, mirodeniile. Se adauga concomitent faina si albusul batut spuma cu restul de zahar. Se toarna aluatul intr-o tava unsa si tapetata cu faina, deasupra de pun fructele fara samburi. Se coace la foc potrivit. Se pudreaza cu zahar si se taie dupa ce s-a racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJITURA CU FRUCTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu fructe

Prajitura cu fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le amestecam( cu mixerul) cu zaharul si laptele

8 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Prajitura cu brinza si jeleu de fructe.

Prajitura cu brinza si jeleu de fructe.

Intr-un bol se pune faina de biscuiti si se toarna untul topit se amesteca impreuna si cu asta se

7 voturi    0 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 200 g margarina/ unt
  • 200 g zahar
  • 4 oua
  • esenta de vanilie
  • 500 g fructe
  • un praf de sare

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura delicioasa