Albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga treptat uleiul,laptele si galbenusurile.Se amesteca praful de copt cu faina si se incorporeaza treptat in compozitie.
Se unge o tava cu unt sau margarina Rama,se tapeteaza cu faina,se toarna compozitia,iar deasupra se toarna in ploaie miezul de nuca macinat dupa gust .Se introduce la cuptor la foc mediu pentru cca 10-15 min,dupa care se scoate din cuptor , se aseaza fructele si se reintroduce la cuptor.
Se taie rece si se pudreaza cu zahar pudra.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii