Se separa ouale. Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, se adauga treptat laptele, uleiul, faina, aromele, bicarbonatul si la sfarsit albusurile batute spuma. Faina se pune in cantitate de circa 500 g, atat cat sa se obtina o coca de consistenta unei smantani groase. Intr-o tava unsa si tapetata cu faina se toarna compozitia. Deasupra se pun boabe de struguri trecute prin faina. Se coace la foc iute 15 minute, dupa care se reduce intensitatea focului. Se pudreaza rece.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii