PRAJITURA CU FRUCTE

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingurita amoniac alimentar
  • 11 linguri zahar tos
  • 11 linguri faina

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu uleiul,se bate spuma impreuna cu zaharul( ca la bezea), apoi se adauga galbenusurile , faina si amoniacul stins cu zeama de lamaie. Totul se amestec usor sa nu se lase spuma.

Se toarna in tava unsa si tapetata cu faina.

Deasupra se vor aseza fructele (caise, piersici, mere,prune, cirese, visine)in mod ordonat ca sa poata fi portionata , apoi dupa asezarea fructelor se va presara zahar tos peste toata tava .Se introduce in cuptorul incins, dupa 10 minute se trage la foc moderat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor