Se taie fructele in cubulete. Se amesteca cele 4 oua impreuna cu o cana de zahar, se pune un varf de sare dupa care se adauga laptele cu uleiul in timp ce batem in continuare amestecul. Incepe sa se adauge cata putina faina (faina este amestecata cu un pliculet de praf de copt) pana cand amestecul devin omogen, mai gros decat o smantana. Cand amestecul este gata se toarna intr-o tava peste care se pun fructele. Se baga la cuptor peste 30-40 de min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii