Zaharul si cele 4 oua intregi se freaca 10 minute cu lingura de lemn.Dupa ce s-au spumat si s-a topit zaharul se adauga bicarbonatul amestecat cu faina,uleiul.Se invart de jos in sus cu lingura,incet.Se razuiesc merele si se adauga in compozitie.Se amesteca si apoi se toana compozitia rezultata in tava unsa si tapetata cu hartie de copt.Se storc fructele din compot de suc si se taie bucatele,iar apoi se presar uniform deasupra compozitiei.Se coace la foc mediu cca 45 min.
La decor se pot folosi si alte fructe din compot,dupa preferinta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii