Ingrediente
Pentru blat:, -4 oua mai mari, -5 linguri ulei, -2 cesti zahar, -2 cesti faina, -5 linguri apa rece, -un praf de sare, -esente dupa preferinte(lamaie,rom,portocala), -fructe:visine,afine,prune,caise,etc
Dificultate: Medie | Timp: 1h
10 voturi
Mod de preparare
Se adauga galbenusurile pe rand, amestecand bine dupa fiecare.
Se adauga uleiul,esentele si se amesteca bine.
Se adauga faina si se amesteca cu o lingura sau cu telul de jos in sus.
Se tapeteaza o forma patrata,dreptunghiulara sau orice fel de tava are fiecare si se pune compozitia in ea.
Se pun fructele proaspete sau congelate deasupra si se da la cuptor la foc mic.
Se scoate cand este rumenita la suprafata.Se pudreaza cu zahar pudra.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010
Foarte buna!
lucica mihaila (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010
Foarte buna - cea mai solicitata prajitura -
valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010
O bunatate...
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010
Foare buna si mie imi place.Abia asept sa gasim pe piata fructe proaspete de sezon.
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010
ce bun!!!salvat