Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat bine cu un praf de sare.Se pune pe foc zaharul cu apa,si se mesteca bine pana cand se topeste tot zaharu.Fierbinte se pune peste albusurile batute bine si se bate cu mixerul in continare.
Se adauga galbenusurile pe rand, amestecand bine dupa fiecare.
Se adauga uleiul,esentele si se amesteca bine.
Se adauga faina si se amesteca cu o lingura sau cu telul de jos in sus.
Se tapeteaza o forma patrata,dreptunghiulara sau orice fel de tava are fiecare si se pune compozitia in ea.
Se pun fructele proaspete sau congelate deasupra si se da la cuptor la foc mic.
Se scoate cand este rumenita la suprafata.Se pudreaza cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii