autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu fructe

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Ingrediente
-100 g de zahar brun, - 1 plic de zahar vanilat, - 100 g de faina, -1 praf de copt, - 100 g de unt topit, - 4 oua mai mici, - 3-4 pere sau mere

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Amesteca galbenusurile cu zaharul pana ce se albesc. Adauga untul topit, apoi faina amestecata cu praf de copt.

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade.

Curata si scoate samburii fructelor, apoi taie-le in bucati mici. Adauga-le la amestecul precedent.
Bate albusurile spuma si amesteca usor cu aluatul

Pune totul in tava rotunda, unsa si presarata cu faina si da la cuptor 30-40 de minute.
Se pot pune si alte fructe:visine sau zmeura, de exemplu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
PRAJITURA CU MAC SI FRUCTE

PRAJITURA CU MAC SI FRUCTE

Se fierbe macul in lapte 5 minute si se pune la racit.Se freaca untul cu zaharul pana devine spumos

10 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
PRAJITURA CU FRUCTE ASORTATE

PRAJITURA CU FRUCTE ASORTATE

Se prepara blatul din ouale intregi frecate cu zaharul si se adauga apa fiarta ,apoi faina amestecata

5 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    Simplu, rapid si gustos.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    Foarte buna! Eu am facut-o cu cirese.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Foarte gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • -100 g de zahar brun
  • - 1 plic de zahar vanilat
  • - 100 g de faina
  • -1 praf de copt
  • - 100 g de unt topit
  • - 4 oua mai mici
  • - 3-4 pere sau mere

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

81 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Simplu, rapid si gustos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura aromata cu cafea