Amesteca galbenusurile cu zaharul pana ce se albesc. Adauga untul topit, apoi faina amestecata cu praf de copt.
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade.
Curata si scoate samburii fructelor, apoi taie-le in bucati mici. Adauga-le la amestecul precedent.
Bate albusurile spuma si amesteca usor cu aluatul
Pune totul in tava rotunda, unsa si presarata cu faina si da la cuptor 30-40 de minute.
Se pot pune si alte fructe:visine sau zmeura, de exemplu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii