prajitura cu fructe

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
prajitura cu fructe

Ingrediente

  • este o reteta luata din franta si e absolut delicioasa , usor de facut si rapid de papat.
  • 3 oua, 60 gr faina, 90 gr zahar( eu pun putin mai mult , imi place putin mai dulce), 45 gr unt topit, putina sare, 250 gr smantana grasa, 800 gr fructe de sezon( eu prefer caise, prune, piersici, visine, iese prajitura dulce acrisoara, racoritoare).

Mod de preparare

ingredientele de mai sus se omogenizeaza f bine , afara de fructe.

intr.o tava de tarta , tapetata cu unt si putina faina se pune compozitia omogenizata.

frcutele se spala , se curata de samburi si se taie jumatati. se pun deasupra compozitiei de mai sus.

se coace in cuptorul preincalzit, la foc mediu.

textura blatului dupa coacere nu este ca cea de pandispan ci are o textura de crema densa. este coapta cand trece testul scobitorii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise