ingredientele de mai sus se omogenizeaza f bine , afara de fructe.
intr.o tava de tarta , tapetata cu unt si putina faina se pune compozitia omogenizata.
frcutele se spala , se curata de samburi si se taie jumatati. se pun deasupra compozitiei de mai sus.
se coace in cuptorul preincalzit, la foc mediu.
textura blatului dupa coacere nu este ca cea de pandispan ci are o textura de crema densa. este coapta cand trece testul scobitorii.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii