ingredientele de mai sus se omogenizeaza f bine , afara de fructe.
intr.o tava de tarta , tapetata cu unt si putina faina se pune compozitia omogenizata.
frcutele se spala , se curata de samburi si se taie jumatati. se pun deasupra compozitiei de mai sus.
se coace in cuptorul preincalzit, la foc mediu.
textura blatului dupa coacere nu este ca cea de pandispan ci are o textura de crema densa. este coapta cand trece testul scobitorii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii