prajitura cu fructe

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
prajitura cu fructe

Ingrediente

  • este o reteta luata din franta si e absolut delicioasa , usor de facut si rapid de papat.
  • 3 oua, 60 gr faina, 90 gr zahar( eu pun putin mai mult , imi place putin mai dulce), 45 gr unt topit, putina sare, 250 gr smantana grasa, 800 gr fructe de sezon( eu prefer caise, prune, piersici, visine, iese prajitura dulce acrisoara, racoritoare).

Mod de preparare

ingredientele de mai sus se omogenizeaza f bine , afara de fructe.

intr.o tava de tarta , tapetata cu unt si putina faina se pune compozitia omogenizata.

frcutele se spala , se curata de samburi si se taie jumatati. se pun deasupra compozitiei de mai sus.

se coace in cuptorul preincalzit, la foc mediu.

textura blatului dupa coacere nu este ca cea de pandispan ci are o textura de crema densa. este coapta cand trece testul scobitorii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise