Se face o compozite din toate ingredientele, necontand ordinea in care sunt puse.Se va obtine un aluat care curge.Se pun fructele taiate felii in tava neunsa si se dau 10 minute la cuptor.Apoi se scoate tava si se toarna aluatul.Cand este gata, se taie felii si se rastoarna pe farfurie, deci fructele vor fi deasupra, frumos aranjate.Pofta buna.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii