Se face o compozite din toate ingredientele, necontand ordinea in care sunt puse.Se va obtine un aluat care curge.Se pun fructele taiate felii in tava neunsa si se dau 10 minute la cuptor.Apoi se scoate tava si se toarna aluatul.Cand este gata, se taie felii si se rastoarna pe farfurie, deci fructele vor fi deasupra, frumos aranjate.Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii