Amestecati intr-o cratita galbenusurile celor trei oua, cu cinci linguri de zahar, adaugati alternativ, faina (amestecata cu praful de copt stins cu putin otet) si laptele. Adaugati uleiul si albusurile batute spuma cu trei linguri de zahar. Turnati compozitia intr-o tava unsa si pudrata cu faina si asezati fructele spalate si curatate. Coaceti prajitura la foc potrivit, aprox. 45 de min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii