se bat cele doua oua la mixer ,se adauga uleiul putin cate putin si se freaca cu mixerul(se pune cate un sfert de cana de ulei si se freaca,si tot asa cu celelalet ingrediente).Se unge o tava si se toarna compozitia in tava si se de la cuptor dar nu inainte de a pune fructele taiate felii subtire sau razuit ce merge razuit,deasupra compozitiei si se da la cuptor ptr circa 25-30 min.
cand e gata se lasa sa se raceasca si se prepara intre timp o crema de prajitura de la dr.Oetker(vanilie,lamaie,ciocolata),se lka sa la frigider umpic ,se poate servii si cu frisca deasupra cremei sau in loc de crema de prajituri se poate pune budinca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii