Se prepara blatul din ouale intregi frecate cu zaharul si se adauga apa fiarta ,apoi faina amestecata cu praful de copt si uleiul,coaja de lamaie
Se pune in tava ( de diverse forme)si se da la cuptor 40 min
Intre timp se pregateste crema:se ameasteca galbenusurile cu zaharul,apoi amidonul,si se toarna putin cate putin laptele pana se incorporeaza tot si se da la foc domol pana da in clocot(10 min)
Se lasa sa se raceasca si se amesteca rece cu untul si zeama de lamaie(cate putina crema+lamaie)
Cand s-a racit blatul se toarna crema deasupra,apoi frisca si fructele

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii