- se pun în boluri fructele
- preparăm budinca de vanilie. Dizolvăm praful de budincă în 150 ml de lapte . Se amestecă
- punem la fiert 350 ml de lapte. După fierbere se adaugă compoziţia din poza 6 şi se amestecă în continuu pe foc câteva minute, până se îngroaşă
- se adaugă ananasul peste budincă
- între timp facem frişca: într-un bol se toarnă 300 ml de lapte rece, peste care se adaugă conţinutul celor două plicuri de frişcă şi se amestecă cu mixerul la viteză mică la început, apoi trei minute la viteză mare
- peste frişca obţinută se adaugă mascarpone . Mixăm până când devine o cremă , apoi adăugăm fructele de pădure decongelate şi amestecăm cu o spatulă de lemn
- pişcoturile se înmoaie în siropul de la compotul de ananas. Dacă nu avem suficient sirop, facem şi un sirop din apă cu zahăr. Opţional, picurăm şi nişte esenţă de rom. Pişcoturile se aşează în tavă. Peste ele întindem jumătate din crema de fructe de pădure , apoi budinca şi kiwi-ul . Se acoperă cu încă un strat de pişcoturi înmuiate în sirop, peste care punem cealaltă jumătate din crema de fructe de pădure . Ornăm cu câteva mure lăsate deoparte
Poftă bună! (poza 20)
Reteta de cartofi wedges. Cartofi wedges la cuptor cu boia, usuroi, piper, sare si ulei de masline. Retete de cartofi wedges...
Cartofi wedgesPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii