Se bat albusurile spuma si se lasa in asteptare. Separat, se freaca galbenusurile cu zaharul pana se face o crema pufoasa, se adauga treptat uleiul, apa minerala treptat, faina cernuta in care am amestecat si praful de copt, se adauga treptat, amestecam bine, iar acum lasam mixarul si lucram manual. In aceasta compozitie incorporam albusurile amstecand usor de jos in sus .
Compozitia se pune in tava tapetata cu hartie de copt si incepi sa pui fructele in asa fel sa creezi un mozaic. Dupa care se presara nuca. Cu palmele se apasa usor sa se duca umplutura putin in compozitie. Se da tava la cuptorul preincalzit, la foc mic, timp de 40 minute. Se face testul cu scobitoarea. Cand este coapta se presara nuca de cocos.
Se taie cand e rece.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii