Se face un pandispan din 8 oua. Se lasa sa se raceasca si se taie in doua. Pentru crema se amesteca iaurtul cu zaharul, pana cand acesta se topeste. Apoi se adauga zaharul vanilat. Gelatina se acopera cu apa rece si cind s-a umflat se pune deasupra focului pentru a se dizolva. Se racoreste si se adauga in crema. Se pune o jumatate de ora la rece. Apoi se incorporeaza frisca batuta si fructele. Se mai lasa 15 minute la rece, dupa care crema se pune intre blaturi. Se lasa la rece cateva ore. Cand este gata se pudreaza cu zahar praf.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii