autor:

FLORINEL

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu fructe de padure

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Ingrediente
Blat:, -8 oua, -8 linguri de zahar, -8 linguri faina, -1 praf de copt, -1 zahar vanilat, , Crema:, -450 gr iaurt, -3 linguri de zahar, -1 zahar vanilat, -1/2 plic frisca batuta, -20 gr gelatina, -fructe de padure:fragute, capsuni, zmeura, caise (maruntite).

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se face un pandispan din 8 oua. Se lasa sa se raceasca si se taie in doua. Pentru crema se amesteca iaurtul cu zaharul, pana cand acesta se topeste. Apoi se adauga zaharul vanilat. Gelatina se acopera cu apa rece si cind s-a umflat se pune deasupra focului pentru a se dizolva. Se racoreste si se adauga in crema. Se pune o jumatate de ora la rece. Apoi se incorporeaza frisca batuta si fructele. Se mai lasa 15 minute la rece, dupa care crema se pune intre blaturi. Se lasa la rece cateva ore. Cand este gata se pudreaza cu zahar praf.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu crema de vanilie, visine si crema de fructe de padure

Prajitura cu crema de vanilie, visine si crema de fructe de padure

Crusta: Topim untul si il lasam sa se racoreasca. Biscuitii ii macinam in robot si ii amestecam

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu crema de branza invelita cu fructe de padure

Prajitura cu crema de branza invelita cu fructe de padure

Separam ouale, albusurile le batem spuma cu un praf de sare, iar cand au inceput sa se intareasca,

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Blat:
  • -8 oua
  • -8 linguri de zahar
  • -8 linguri faina
  • -1 praf de copt
  • -1 zahar vanilat
  • Crema:
  • -450 gr iaurt
  • -3 linguri de zahar
  • -1 zahar vanilat
  • -1/2 plic frisca batuta
  • -20 gr gelatina
  • -fructe de padure:fragute
  • capsuni
  • zmeura
  • caise (maruntite).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Pancakes cu mere