Se amesteca in ordinea scrisa. Se tapeteaza tava cu un satrat subtire de untura alba (sau ce folositi) si tapetati cu faina. Se rastoarna compozitia si se acopera cu o mana de zahar deasupra, apoi puneti fructele pe toata suprafata, dupa aceea presaram iarasi o mana de zahar peste fructe si o coacem la cuptorul incalzit dinainte cam 30 minute, depinde de cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii