Se freaca galbenusurile foarte bine cu zaharul, vanilia, coaja de lamaie pana se obtine o spuma consistenta. Se adauga laptele, uleiul, faina si praful de copt. Compozitia obtinuta se toarna in tava si se da la cuptorul incins in prealabil.
Albusurile se bat spuma cu 150g zahar pana se fac ca o bezea.
Cand e aproape copt, blatul se scoate de la cuptor, se presara biscuitii zdrobiti, se aseaza fructele, albusul spuma si se mai da la cuptor pana se coloreaza albusul.
Prajitura e delicioasa cu capsuni, caise sau piersici, dar se poate face si cu fructe din compot.
Recomandare: daca aveti o tava mai mare pregatiti compozitia pentru o portie si jumatate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii