1. Se bat albusurile spuma cu 2 linguri de apa. se adauga zaharul, iar spuma se bate in continuare pina se intareste.
2. Se amesteca drojdia, faina, praful de copt, galbenusurile. Tava in care se va coace aluatulse unge cu ulei si se tapeteaza cu faina.
3. Dupa ce aluatul s scoate din cuptor, se goleste din tava se lasa la racit si apoi se taie in trei foi egale.
4. Se pregatesc fructele si se presara peste ele zahar vanilat. Frisca se bate spuma, se amesteca cu 2/3 din fructe si se ung pe doua dintr foi, care se pun una peste alta. Cea de a treia foaie se orneaza cu frisca care se poate aroma cu un pic de lichior de portocale sau cirese, si ceva fructe taiate bucatele.
Enjoy!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii