PRAJITURA CU FRUCTE IEFTIN SI USOR DE PREPARAT

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 oua
  • -100g zahar
  • -40g drojdie
  • -40g faina
  • -1 lingurita de praf de copt
  • -250g fructe(caise,piersici,strugurei,portocale,prune etc)
  • -zahar vanilat dupa gust
  • -2.5dl frisca
  • -fructe si frisca ptr ornare

Mod de preparare

1. Se bat albusurile spuma cu 2 linguri de apa. se adauga zaharul, iar spuma se bate in continuare pina se intareste.

2. Se amesteca drojdia, faina, praful de copt, galbenusurile. Tava in care se va coace aluatulse unge cu ulei si se tapeteaza cu faina.

3. Dupa ce aluatul s scoate din cuptor, se goleste din tava se lasa la racit si apoi se taie in trei foi egale.

4. Se pregatesc fructele si se presara peste ele zahar vanilat. Frisca se bate spuma, se amesteca cu 2/3 din fructe si se ung pe doua dintr foi, care se pun una peste alta. Cea de a treia foaie se orneaza cu frisca care se poate aroma cu un pic de lichior de portocale sau cirese, si ceva fructe taiate bucatele.

Enjoy!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Salata cu cartofi noi si peste afumat

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu cartofi noi si peste afumat
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise