Ingrediente
-2 oua, -100g zahar, -40g drojdie, -40g faina, -1 lingurita de praf de copt, -250g fructe(caise,piersici,strugurei,portocale,prune etc), -zahar vanilat dupa gust, -2.5dl frisca, -fructe si frisca ptr ornare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
7 voturi
Mod de preparare
2. Se amesteca drojdia, faina, praful de copt, galbenusurile. Tava in care se va coace aluatulse unge cu ulei si se tapeteaza cu faina.
3. Dupa ce aluatul s scoate din cuptor, se goleste din tava se lasa la racit si apoi se taie in trei foi egale.
4. Se pregatesc fructele si se presara peste ele zahar vanilat. Frisca se bate spuma, se amesteca cu 2/3 din fructe si se ung pe doua dintr foi, care se pun una peste alta. Cea de a treia foaie se orneaza cu frisca care se poate aroma cu un pic de lichior de portocale sau cirese, si ceva fructe taiate bucatele.
Enjoy!
Maria Lupean (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009
Da sunt foarte sigura ca am scris corect reteta. Acestea sunt cantitatile, mie mi-a iesit dar daca tie nu-ti place nu o incerca. Este alegerea fiecaruia ce gateste sau coace, nu?