Se amesteca faina,untul si galbenusurile pana se obtine un aluat,apoi se intinde,se presara cu putina faina,se ruleaza si se lasa la frigider 15-20 de minute.
Dupa ce s-a racit aluatul se intinde subtire si se aseaza intr-o forma unsa cu unt sau ulei si tapetata cu putina faina,apoi se introduce la cuptor pentru 10-15 minute pentru a se coace pe jumatate.
Intre timp albusurile se bat spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat,se incorporeaza o treime din cantitatea de fructe si se toarna in tava peste foaia coapta pe jumatate.
Se orneaza cu restul de fructe si din loc in loc se toarna dulceata si se reintroduce la cuptor pentru a se rumeni frumos.Se taie cand este rece si se orneaza cu topping de fructe sau de ciocolata din comert sau pregatit in casa.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii