Din ingredientele pentru blat se prepara un blat clasic.
Ingredientele pentru crema (mai putin untul) se amesteca pe baie de abur pana cand se ingroasa. Cand s-a ingrosat se ia de pe foc se lasa la racit si cand este rece se amesteca cu 150 gr. de unt frecat.
Se unge blatul racit cu aceasta crema. Se presara cu nuca de cocos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii