autor:

Fara foto

» » Prajituri

Prajitura cu gem

Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
4 oua, 200g margarina, 200g zahar pudra, 250g faina, gem, un varf de sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Untul se freaca cu zaharul, galbenusurile, se adauga albusurile batute spuma si faina. Dupa ce s-a copt si s-a racit blatul se taie in doua si se umple cu gem sau crema (dupa peferinta), iar deasupra se pudreaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura de post cu foi, gem si crema de gris caramel

Prajitura de post cu foi, gem si crema de gris caramel

FOILE (3 foi): Se amestecă foarte bine sucul de roșii, uleiul, zahărul și zahărul vanilat

13 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Prajitura cu gem si bezea

Prajitura cu gem si bezea

Margarina( untul) tinuta la temperatura camerei de seara pina dimineata se amesteca cu cana cu zahar

19 voturi    6 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    Bun, acrisor, super.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200g margarina
  • 200g zahar pudra
  • 250g faina
  • gem
  • un varf de sare

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Bun, acrisor, super.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu gutui Prajitura cu gutui

Gutuile le spalam de puf, le curatam si le razuim sau le taiem in bucati. Intr-o tigaie antiaderenta, punem gutuile, 2-3 linguri de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura Fanta Prajitura Fanta

Mod de preparare pentru blat: Se pun ouale la robot, se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o pasta densa. Se amesteca faina

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Piersici