autor:

Fara foto

» » Prajituri

Prajitura cu gem

Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
4 oua, 200g margarina, 200g zahar pudra, 250g faina, gem, un varf de sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Untul se freaca cu zaharul, galbenusurile, se adauga albusurile batute spuma si faina. Dupa ce s-a copt si s-a racit blatul se taie in doua si se umple cu gem sau crema (dupa peferinta), iar deasupra se pudreaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu gem

Prajitura cu gem

Pentru ca am avut sansa sa ma numar printre fericitii castigatori ai concursului ” Vanatoarea de

1 vot    0 comentarii
50 min
Prajituri
Prajitura cu gem si cacao

Prajitura cu gem si cacao

Blatul: Amestecam toate ingredientele uscate ,faina, zahar, cacao, scortisoara, cuisoare, praf

13 voturi    5 comentarii
2h 50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    Bun, acrisor, super.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200g margarina
  • 200g zahar pudra
  • 250g faina
  • gem
  • un varf de sare

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Bun, acrisor, super.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Eclere cu crema de vanilie Eclere cu crema de vanilie

Punem la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand da in clocot dam deoparte si punem toata faina si amestecam bine pana cand se omogenizeaza.

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu afine si lavanda Prajitura cu afine si lavanda

Se prepara blatul din albusurile batute cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc; se adauga galbenusul frecat un pic cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tarta cu mere