autor:

Fara foto

» » Prajituri

Prajitura cu gem

Autor: daniela butilchin (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: daniela butilchin (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
400 gr gem, 1 pachet cacao, i lingurita de bicarbonat stins in otet, 1 pachet zagar pudra cu aroma de vanilie, 1 sticluta de rom, 100 ml ulei, 200 gr zahar, nuca de cocos, 400 ml apa, 300 gr faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca gemul cu apa,cacaoa,zaharul,romul,uleiul,bicarbonatul stins cu otet si faina care se pune treptat.Se unge cu putin ulei o tava in care se toarna compozitia,apoi se baga la cuptor la foc normal.Cand este gata se scoate din cuptor si se presara nuca de cocos.Se taie cand se mai raceste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu gem si cocos

Prajitura cu gem si cocos

Ingredientele ptr blat se pun in oala mixerului si se amesteca bine, facand un aluat moale.Aluatul

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Prajitura de post cu foi, gem si crema de gris caramel

Prajitura de post cu foi, gem si crema de gris caramel

FOILE (3 foi): Se amestecă foarte bine sucul de roșii, uleiul, zahărul și zahărul vanilat

14 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400 gr gem
  • 1 pachet cacao
  • i lingurita de bicarbonat stins in otet
  • 1 pachet zagar pudra cu aroma de vanilie
  • 1 sticluta de rom
  • 100 ml ulei
  • 200 gr zahar
  • nuca de cocos
  • 400 ml apa
  • 300 gr faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Tort Trenulet