Se amesteca toate ingredientele si se da la cuptor 30-45 de minute la foc moderat(folositi ca masura aceiasi cana).
Dupa ce s-a facut prajitura o scoateti din cuptor si turnati ciocolata peste ea(puneti pe foc mic finetti cu laptele si amestecati pina se omogenizeaza).
Puteti sa o serviti simpla, dupa ce s-a racit sau ornata cu frisca.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii