Intr-un vas frecam margarinele care sint mai moi cu zahar si treptat adaugam galbenusele,lamaia vanilie si praf de copt si la urma faina
Se face un aluat si se acopera cu naylon si se da la frigider pentru 2 ore.Se ungee tava de cuptor cu putina margarina si se tapeteaza cu 1/2 din aluatul pregatit.
Deasupra se unge cu gem si se pun albusele care au fost batute cu 1/2 pahar de zahar si amestecate cu 2 lg de cacao si bucatele de nuci.
Restul de aluat se da pe razatoare deasupra prajiturei.
Se da la cuptor la 180 de grade(cuptorul incalzit dinainte).Se coace 30 -40 de minute cind prajitura este rumenita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii