autor:

buburuza

» » Prajituri

Prajitura cu gem (de post)

Autor: buburuza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: buburuza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 aprilie 2009

Ingrediente
1 cana apa, 1 cana ulei, 1 cana zahar, 650 gr faina, 1 borcan gem, 2 lingurite bicarbonat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

42 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele. Compozitia obtinuta se pune in tava unsa si se da la cuptor.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem (de post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura de post cu gem de caise

Prajitura de post cu gem de caise

Se face un amestec nu foarte tare, care se imparte in 4 foi si care se coc pe dosul tavii. Foile

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura de post cu gem de visine

Prajitura de post cu gem de visine

Se pune gemul, zaharul, uleiul, cacao, vanilia si esenta de portocala, apa minerala si apoi faina

4 voturi    1 comentariu
50 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria , 25 septembrie 2013

    E o prajitura de post f.buna ,dar eu mai adaug si 1-2 linguri de cacao.

  • Fara foto

    amandra , 25 septembrie 2013

    borcanul cu gem de cat gramaj sa fie?

  • andreutza

    andreutza (Bucatar sef) , 23 mai 2011

    buna.foarte gustoasa prajitura asa ceva fac si eu.eu masor cu lingura cantitatile pt k o lingura de faina are 25 grame si asa este mai simplu.

    • Fara foto

      dana , 20 aprilie 2010

      cam cat timp se lasa la cuptor prajitura cu gem si cat inseamna 650 gr de faina?? un pahar sau tot o cana???

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Bravo ! ceva simplu de facut dar cred ca e si gustoasa...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      O bunatate...Si eu prepar ceva asemanator si intr-adevar este tare gustoasa...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Ce bine arata!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

42 voturi

Ingrediente

  • 1 cana apa
  • 1 cana ulei
  • 1 cana zahar
  • 650 gr faina
  • 1 borcan gem
  • 2 lingurite bicarbonat

Raporteaza reteta

Retete
de buburuza
Muschi de porc umplut

Muschi de porc umplut

Muschiul se desface si se bate pe ambele parti, se condimenteaza, se razuie cascavalul, se pun ciupecile,

17 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Diplomat cu blat

Diplomat cu blat

Se amesteca zaharul cu ouale, zaharul vanilat si gemul,cand sa topit zaharul se adauga faina,amidonul,praful

7 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere si sirop de ciocolata

Prajitura cu mere si sirop de ciocolata

Merele le cureti de coaja si cotoare si le tai in felii.5 mere le asezi in tava tapetata cu 100g

3 voturi    8 comentarii
1h
Prajituri

Maria

E o prajitura de post f.buna ,dar eu mai adaug si 1-2 linguri de cacao.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu gutui Prajitura cu gutui

Gutuile le spalam de puf, le curatam si le razuim sau le taiem in bucati. Intr-o tigaie antiaderenta, punem gutuile, 2-3 linguri de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura Fanta Prajitura Fanta

Mod de preparare pentru blat: Se pun ouale la robot, se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o pasta densa. Se amesteca faina

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tort cu caise si frisca