Coca: Se separa ouale. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, untul, apoi treptat faina. La sfarsit se pun albusurile batute spuma amestecandu-se usor. Se toarna in tava tapetata cu unt si faina, apoi se lasa la cuptor aproximativ 10-15 minute, cat sa se coaca pe jumatate.
Umplutura: Se amesteca gemul cu nucile si esenta de rom.
Bezea: Se bat albusurile cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si vanilia.
Dupa ce s-a copt pe jumatate, se scoate blatul din cuptor, se intinde umplutura, dupa care se intinde si bezeaua. Se da din nou la cuptor si se lasa pana se coace.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii