Untul, zaharul si galbenusurile se freaca pina devin spumoase, dupa care se adauga faina amestecata cu praful de copt si cacaua, cernute de doua ori. Se amesteca bine si se toarna intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit 15-20 minute. Cu citeva minute inainte de a fi coapta, se scoate din cuptor, se unge repede cu un gem sau se presara visine fara simburi si se acopera cu albusurile batute spuma cu zaharul. Se da din nou la cuptor, dar la foc slab, pina se usuca glazura. Se taie rece.
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii