Se amesteca zaharul + mierea, ouale, uleiul, margarina, laptele (praful de copt se stinge in lapte), aromele si la sfarsit faina. Compozitia se toarna in tava unsa cu margarina (eu folosesc Rama) si tapetata cu faina si se introduce la cuptor, foc potrivit. Este coapta cand se desprinde de pe tava sau se poate incerca cu scobitoarea, trebuie sa ramana uscata.
La glazura se fierb toate ingredientele, mai putin margarina care se adauga in glazura dupa ce am dat-o jos de pe foc.
Prajitura se taie in bucati, calda fiind. Cand s-a racit prajitura se toarna glazura calda peste ea, asa incat sa se insiropeze bine, deasupra se presara nuci taiate marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii