Prajitura cu glazura de cocao

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu glazura de cocao

Ingrediente

  • -200 gr unt
  • -200 gr nuca macinata
  • -100 gr faina
  • -400 gr zahar
  • -6 oua
  • -1 praf de copt
  • -1 lg zeama de lamaie
  • -2 lg cacao
  • -1 pliculete de vanilie

Mod de preparare

Frecam spuma cu 200 gr unt 200 gr zahar un praf de vanilie pe urma adaugam 200 gr nuci macinate 100 gr faina un praf de copt stins cu zeama de lamaie 6 albusuri batute spuma se amesteca toate la un loc si se puna in tava unsa si tapetata cu faina si se baga la cuptor.

Pe urma frecam cele 6 galbenuse cu 200 gr zahar pudra le frecam bine cand blatul este aproape gata se pune galbenusurile frecate peste si se pai pune la cuptor pana ce este copt.

Se scoate cand este copt se lasa la racit,si se adauga o glazura rece de cacao deasupra.

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise