Prajitura cu glazura

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 pachet de margarina Unirea
  • 2 cani zahar pudra
  • 1 cana de faina
  • 1 cana de nuci pisate
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 ciocolata mica pentru ras

Mod de preparare

1. Se amesteca margarina cu o cana de zahar pudra pana se topeste bine zaharul, apoi se adauga zaharul vanilat, faina si nucile pisate.

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma si se adauga putin cate putin peste compozitia 1.

Se toarna compozitia in tava unsa cu putina margarina, se presarata cu faina.se introduce in cuptor si se coace la foc potrivit circa 30 minute.

2.Galbenusurile se amesteca foarte bine cu o cana de zahar pudra pana cand se topeste zaharul.

Atunci cand s-a copt compozitia din cuptor , se scoate si peste ea se intinde usor imediat compozitia 2 (glazura)peste toata suprafata tavii , dupa care se rade ciocolata.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise