1. Se amesteca margarina cu o cana de zahar pudra pana se topeste bine zaharul, apoi se adauga zaharul vanilat, faina si nucile pisate.
Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma si se adauga putin cate putin peste compozitia 1.
Se toarna compozitia in tava unsa cu putina margarina, se presarata cu faina.se introduce in cuptor si se coace la foc potrivit circa 30 minute.
2.Galbenusurile se amesteca foarte bine cu o cana de zahar pudra pana cand se topeste zaharul.
Atunci cand s-a copt compozitia din cuptor , se scoate si peste ea se intinde usor imediat compozitia 2 (glazura)peste toata suprafata tavii , dupa care se rade ciocolata.
Pofta buna!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii