1. Se amesteca margarina cu o cana de zahar pudra pana se topeste bine zaharul, apoi se adauga zaharul vanilat, faina si nucile pisate.
Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma si se adauga putin cate putin peste compozitia 1.
Se toarna compozitia in tava unsa cu putina margarina, se presarata cu faina.se introduce in cuptor si se coace la foc potrivit circa 30 minute.
2.Galbenusurile se amesteca foarte bine cu o cana de zahar pudra pana cand se topeste zaharul.
Atunci cand s-a copt compozitia din cuptor , se scoate si peste ea se intinde usor imediat compozitia 2 (glazura)peste toata suprafata tavii , dupa care se rade ciocolata.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii