Se bat albusurile spuma. Separat, se amesteca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, bicarbonatul si grisul. Se adauga albusurile si se amesteca bine, pana se omogenizeaza. Se pune intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptor pana prinde o culoare aramie. Se scoate din cuptor si,imediat,se pune peste laptele ,incalzit in prealabi si amestecat cu zaharul. Se lasa sa se raceasca inainte de a taia prajitura.
Se serveste cu dulceata , frisca sau asa,simpla. E delicioasa oricum :)
Reteta o gasiti si aici http://copiosus.blogspot.ro/2013/01/prajitura-cu-gris.html

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii