Se amesteca toate ingredientele si se toarna jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
La mijloc adaugati branza,mere,dovleac,gem,nuci,rahat - ce aveti dvs.,apoi turnati ultima jumatate din compozitie si introduceti tava la cuptor.Cand se raceste se pudreaza cu zahar pudra.
Am curatat de coaja,seminte,samburi dupa caz ananasul proaspat,mandarina,para si le-am taiat cubulete...
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii