autor:

Daniela Emilia

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu Iaurt

Autor: Daniela Emilia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 16 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Emilia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 16 februarie 2011

Ingrediente
4 oua,500g iaurt,esente,o lingurita de bicarbonat,o ceasca de ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Compozitia se face ca la chec.Tava se unge si se tapeteaza cu faina inainte de a turna compozitia.Din compozitie se opreste putin pentru a se mesteca cu o lingura de cacao,care se pune pe deasupra ei ca la chec,dar nu se amesteca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu Iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu iaurt si mere

Prajitura cu iaurt si mere

Preîncălziţi cuptorul la 180°c. În castron bateţi bine ouăle, iaurtul, zahărul, vanilia,

28 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu iaurt si piersici

Prajitura cu iaurt si piersici

Punem gelatina la hidratat in 200 ml zeama de compot. Lasam 10 minute, timp in care pregatim forma

164 voturi    25 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 februarie 2011

    Tot ambigua.

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 oua,500g iaurt,esente,o lingurita de bicarbonat,o ceasca de ulei.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Tot ambigua.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Briose cu cacao si crema de pepene galben