Se bat 10 albusuri spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile faina si miroase dupa preferinta,
se unge tava cu margarina, se adauga jumatate din compozitie si se introduce la cuptor pana ce prinde o crusta deasupra, dupa care se adauga braza amestecata cu iaurtul, cele 3 oua, stafidele, putin zahar daca branza este sarata si restul de compozitie se intinde deasupra.
Se introduce din nou la cuptor. Dupa coacere se pudreaza cu zahar farin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii