Prajitura cu iaurt si branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu iaurt si branza

Ingrediente

  • 13 oua
  • 10 linguri zahar
  • 1 cana faina
  • 500g iaurt
  • 500g branza de vaca
  • 200g stafide

Mod de preparare

Se bat 10 albusuri spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile faina si miroase dupa preferinta,

se unge tava cu margarina, se adauga jumatate din compozitie si se introduce la cuptor pana ce prinde o crusta deasupra, dupa care se adauga braza amestecata cu iaurtul, cele 3 oua, stafidele, putin zahar daca branza este sarata si restul de compozitie se intinde deasupra.

Se introduce din nou la cuptor. Dupa coacere se pudreaza cu zahar farin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise