Aprinzi si incalzesti cuptorul razi coaja de la lamaie separi galbenusul de albusuri intr-un vas de mixer amesteci zaharul si iaurtul pana se dizolva zaharul apoi pui galbenusurile , coaja de la lamaie apoi treptat faina cernuta , amoniacul stins cu un strop de zeama de lamaie, apoi uleiul .Pasul 2 bati spuma albusurile cu un praf de sare si o lingurita de zeama de lamaie si le pui in compozitie amestecand de jos in sus .Pasul 3 pe tava unsa cu margarina si tapetata cu faina se toarna compozitia iar deasupra presari nucile si stafidele .
Se baga tava la cuptor timp de 35 de minute la foc mijlociu apoi o lasi in forma sa sa se raceasca apoi o pudrezi cu zahar .
Pofta buna !
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii