Perele se taie felii și se stropesc cu zeama de lămâie. Topiți untul și lăsați-l sa se răcească. Se amesteca zaharul și gălbenușul cu mixerul pana devine o crema spumoasa, se adaugă untul, iaurtul faina amestecata cu praful de copt, vanilia și nuca măcinate. La sfârșit se adaugă albușul spuma. Puneți într-o tava jumătate din compoziție apoi perele tăiate felii și peste compoziția rămasa. Se coace în cuptorul cald la 180°C (eu las întotdeauna temperatura mai mica) timp de 50 minute. Lăsați sa se răcească și serviți.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii