Prajitura cu iaurt si prune

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 praf de copt
  • 1 iaurt mare
  • 100 ml ulei
  • 2 cani de zahar tos
  • 3- 3 1/2 cani de faina
  • 1/2 Kg prune (sau alte fructe ex. nectarine etc)

Mod de preparare

Bati ouale cu vanilia si zaharul tos, adaugi iaurtul, apoi uleiul si faina cu praful de copt. Amesteci usor. Torni totul intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. Deasupra asezi jumatati de prune si dai tava la cuptor la foc potrivit. Cand e coapta, scoti prajitura si o lasi la racit. Apoi presari zahar pudra.

Va doresc pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise